"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Boşuna çok salladık ağırıyor kolumuz, Araba ilerlemez taşlı bizim yolumuz, Dostlar bizi terketti boş sağımız solumuz, Sizin gibi dostları ben nerede bulurum.
Yalvarmakmı lazım geçmişteki tayfaya. Yedi adım gidiyor sokma akıl kafaya. Bu emekler değermi bu kadarlı cefaya....? Ben hakiki dostluğu samimide bulurum.
Bugün satışa geldim Kartal sahillerinde Biraz yoğruldum durdum bir iki dost dilinde Ufak hasar oluştu dostluğun temelinde Hasarı giderecek birisini bulurum.
olsa şimdi kuşmerde,nelerini vermezdi, sabah dışarı çıkar hiç içeri girmezdi, etrafa neşe saçar,keder nedir bilmezdi, inan çaresi olsa, ben kendime bulurum.
Halim kardeş yanmışım ateş olmayan yerde Nasıl yaşanır anla,kardeş olmayan yerde Rahat olur mu insan,sırdaş olmayan yerde? Eski güzellikleri sanmam yine bulurum
Yarım saat denildi tam üç saat bekledim, Kartal sahillerinde derdime dert ekledim, Paragafı düşünüp uzun zaman tekledim, Dostumun gönlü zengin çaresini bulurum.
Şu yalan dünya için canınızı üzmeyin, Dost bulacağım diye hiç boşuna gezmeyin, Şikâyet eder gibi dörtlükleri düzmeyin, Sizin durumunuza ben çareyi bulurum.
üzülme ağabeyim,var her derdin çaresi, ben bilirim nasıldır,gurbet elin çilesi, yankılanmaz etrafta ahbap tanıdık sesi gurbetin çilesini ben de korkunç bulurum.
İki PC yanyana dayanmıyor kaybana, Geliriz biz yüzyüze anlatırım ben sana, Her şey düzelir elbet zeval gelmesin cana, Buradaki dostluğu sanmam daha bulurum.
Köy dedin de yüreğim cız etti istemeden Köyümüz mahle oldu kısaca kestirmeden Bağlanalım Bayburt'a ,Trabzon bastırmadan Yaylayı kurtarırsak belki moral bulurum