"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dört kalem buluşmuştur aman ayrılmayalım, Bu gece özel gece sakın uyumayalım, Sevenler üzülürler yoka sarılmayalım, Buluşmak neye yarar sohbeti olmayınca.
yanar döner oldunuz bir girer çıkarsınız muhabbetin içine, husumet sıkarsınız gönülde ki şevkleri, bir olur yıkarsınız tatlı söze ne gerek, şairler olmayınca
Korkarum senun ustan yatacaktur çamura Masraflar yükseluyur çabuk su kat hamura Eğer grip olmuş isen devam et ihlamura Usta işe başlar mi patronu olmayınca
Onlar girip çıkarlar sen yoksun piyasada, Paraları batırdım kör olası borsada, İnsanoğlunun gözü iki metre arsada, Dostları neyleyeyim gülmesi olmayınca.
Anlayamadım dostum batırdın mi borsayı Göbeklerun sarkmasun sar belune korsayı Toparlamaya çalış tak küreğe forsayı Ne istersin borsayı uzmanı olmayınca.
Sürprizler sona erdi kapı çalan olmadı, Altuncu’nun çilesi anlaşılan dolmadı, Gölcükten bağırırım beni kimse duymadı, Buluşma tat verir mi yarenler olmayınca.
Selam söyle komşuna,ikramı eksik etme Erken gitmek isterse oyalayıp bekletme Bizi burada koyup gizli gizli terketme Bu sazın teli ötmez mızrabı olmayınca