"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Evleri sıcak olan sayfaları ısıtsın, Gölcükten bağırırım dostlar beni işitsin, Bir defa gelip yazan gece yarısı gitsin, Bu gece buradayız kapıyı çalın artık.
yara bende saz bende, hasret bende söz bende mangal gibi yürekte, kül kalmayan köz gende sinesinde dertleri, deste deste öz bende acılar şairiyim, okuyun beni artık
bu akşam efkarlandım, dokunmayın telime doldur kadehi saki, mezeyi ver elime bir türkü yazacağım, yaban elde gülüme beni benden alacak, şu meyler gelsin artık
Dertler ile boğuşma nefsin ile kapışma, Burada güzel güzel yapıyoruz atışma, Dayı yeğen arası olsun burda yarışma, Burada huzur vardır dertlenme dostum artık.
ben nerdeyim siz nerde, gönül nerde yar nerde burnumda sıla tüttü, düçar oldum bin derde ne akıl ne de izan, ne sabır kaldı serde çıkınımı bağladım, gidiyorum ben artık
Katılım konusuna çare bulamıyorum, Sevgili dostlarımdan destek alamıyorum, Tek kişiyim burada çoğul olamıyorum, Dostlarım Altuncuya destek versinler artık.
verirsin internette görerim dedi bana çok kalabalık ve rüzgarda vardı fazla görüşemedik Kamil Şahin abıyı de gördüm resim çekemedim çok kalabalık resim çekecek ordakm yoktu. Aslında makineyi çıkarmıyordum Adnan hocam çikar diye israr etti bana bende biraz çektim.