"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dört yandan geldi dostlar meydanlar şenlenecek, Çerkezköyde dostlara selam gönderilecek, Başaran Aydınlı da burda beklenilecek, Söyle gelsin meydane güzel sohbet yapalım.
Facebokta görünür neden gelmez buraya, Köyümün insanını toplayalım buraya, Lütfi Okur’a söyle o da gelsin buraya, Sanalda güzel güzel bir buluşma yapalım.
Mesaim devam eder,uzar gider geceye İstanbul kazanında ben benzerim kepçeye Sanki mahkum olmuşum çözülmez kelepçeye Sılaya dönmek için gelin bir plan yapalım
Mavi Karadenizde güzel bir program vardır, Gidemedim oraya çünkü yolları dardır, Anlaşılan şu anda köyün her yanı kardır, Kemençe dinleyelim kalkıp horon yapalım.
E vay beni vay bana, kül oldum yana yana, Havada dumanları, gören var mı bir yana, Bu büyük atışmayı, duyuralım her yana, Uygun görülürse de, birde FİNAL yapalım !!..
Ne yazık dönmek için şu an plan yapamam, Ellerim kelepçeli kapı bile açamam, Her tarafta jandarma gizli dahi kaçamam, Yazlar için olursa gelin plan yapalım.
yine kaçtı kaybana, avcı düştü peşine bir şeytan birde onun, akıl ermez işine alemde numunesi, rastlanmadı eşine elde kalan son çare, söyleyin ne yapalım
dertlerin şairiyim, daldan dala yazamam usul erkan bilmeyen, her ademe kızamam civa olup erisem, nasırlara sızamam olursa böyle olsun, çare yok ne yapalım
Seni sevmeyen ölsün,sağ kalanlar yeter mi? Ateş olmayan yerde elbet duman tüter mi? Kadim dostun seninle konuşmadan eder mi? Geçmişten anılarla tatlı sohbet yapalım
Buraya yazan dostlar gerçekte buluşalım, Çay içelim bir yerde güzelce konuşalım, Hasretlik çekmeyelim bir şekil kavuşalım, İşte bu konu için bir meşvere yapalım.
Hepimiz gurbetteyiz, bir araştırın bakın, Bir çokları uzakta, bir çokları da yakın, Kaderimiz böyledir, üzülmeyelim sakın, Nerelerde olsak ta, mutlak birlik yapalım !!..
Güğüm ile kafeka, yanlarında istemli, Kazanı unutmayın, sözü vardır sitemli; Sahanların, tasların duruşu var görkemli, Eskilere gidelim, bir nostalji yapalım.
bir ömür geçti gitti, hasret doldu her yanım nasıl geçti şu yıllar, mazide yanar canım çok özledim dostları donuyor artık kanım kuşmerde canlar ile bir muhabbet yapalım