"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İlgi görür inşallah, açtığınız bu yarış, Ödül çok az konuldu, buna olur mu varış, Hiç olmazsa plaket ver, ancak olacak barış, Bu güzelim davete, isterim herkes gelsin !!..
üstadım hoş geldiniz, Sakarya seferinden bir haber aldınız mı,Zazoğlu neferinden az kaldı silinecek, hazırun defterinden söyleyin topralansın, erkenden koşup gelsin
Aslına bakarsan sert sessizden sonra sert sessiz gelmesi lazım. Ama o kelime Türkçe olmadığı için sen haklısın. Yoksa "ş" den sonra gelen "k" olmalı. Ser sessizler:f,s,t,k,ç,ş,h,p
Yoğun talep üstüne artırdım ihaleyi Muhtarum ara sıra biraz gez mahalleyi Hatır sor akrabaya sevindir sülaleyi Seçimler yaklaşıyor, adaylar beri gelsin
Şimdi giriş yapayım sayfaya dörtlük ile, Geç gelince sayfaya Altuncu çekti çile, Dostlar düşünmeyelim birbirimize hile, Açık aramayalım gönülden gelen gelsin.
Aldım kütüphaneden dilbilgisi kitabı Üstadlar anlatıyor bir birine hitabı Mürekkep yalamayan açıkta kalır tabi Elif Be yi bilenler buyursun beri gelsin.
Sevgili Muhtarım,aynı dörtlüğü geçen hafta da yazmıştın, Bu da bizim şansızlığımız. Her hafta misafir,ne yapalım canın sağolsun. Allah ekskliğini vermesin.