"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
gözüm oynadı benim, ufukta esen yeldin azgınlaşmış canavar, dağdan kopan bir seldin ver bakalım bir "ayak", diyelim ki hoş geldin muhabbet koyulaşsın, sözün olsun üstadım
Maşallah gider gelir Kırıkhandan çoğusu, Fark etmiyor elbette batısı ve doğusu, Bu işi anlamadım inanın ki doğrusu, Bunu sormak istedim anladı mı üstadım.
sataşmak ne kelime, yakışmadı sözüne "gugu" ile "nevruz"u kestirseydin gözüne her şeyi bulaştırma o mübarek yüzüne yeni hale gelirken tınladın mı üstadım
Selam alıp verelim kırmayalım kalemi, Şu gurbet ellerinde özleyelim alemi, Yüzmeğe gidilecek denize mi göle mi, Havlu almak istedim kalmadı mı üstadım.
bakıma alınmışsın, uzanmışsın divana fındık meyve ne alem, yazık olur civana dilerim mtluluklar ilham olsun yuvana kahvelerden okeyden, yanladın mı üstadım
Yakında haber gelir Elazığ illerinden, Güzel güzel dörtlükler dökülür dillerinden, Sözü dilinden akar kelamı ellerinden, Haber vermek istedim duyuldu mu üstadım.
Yıllar önce bıraktım kahve ile okeyi Bir ara gezmem lazım Aydın ile Söke yi Hafızandan attun mi bilmem Hasan Böke yi O günler hiç akluna geluyur mi üstadım.
neden yazmaz hiç kimse, neden sus pus oldunuz başka bir "aboskal" mı, yakın yerde buldunuz ampul gibi bir anda, parlamadan soldunuz bu akşam da bizleri, sonladın mı üstadım
Ey gidi Bobayrosli niçun gizli durursun Karanlukta durarak yumruği indurursun Bazı işaretlerle bana umut verursun Habu anlattuklerun temenni mi üstadım.