"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Böyle sıcak havada ekran dondu ne demek Aha Adnan göründü geldi döndü ne demek Paragafın ateşi erken söndü ne demek Ateşi üfleyene Allah yardım eylesin
Sevgili İhsan Şahin hazırla yatağımı, Çorbaya suyu ekle doldur da bardağımı, Sofradan eksik etme balımı ve yağımı, Şifreli konuşmamı biri izah eylesin.
Bir terslik olmasın da gelecek olan gelsin Ancak yaratan bilir kullar nereden bilsin Belki yanlış yazarım yetkili olan silsin Eskisi gibi olmam biri yardım eylesin
Üflemenin aracı fiseter olsun derim, Gönderin bana elma şimdi oturur yerim, Selam veren dostları karşılıksız severim, Dostların sevgisini Allah daim eylesin.
Muhtarın haberini okuduk bilgilendik Ardından olay ile ne kadar ilgilendik Böyle acı haberden her zaman etkilendik Ölen kardeşimize Mevlam rahmet eylesin
İnsan düşündüğünü yazar çizer durmadan, Adnan Hoca yaz dostum o gönlüne sormadan, Salavatı da getir ecel başa konmadan, Bazen şaşırıyoruz Allah yardım eylesin.
Öyle etkilendim ki, cümle kuramıyorum, Çok zorladım kendimi, dörtlük yazamıyorum, Üzüntümü yazıyla, bak anlatamıyorum, Dileyelim Allah' tan, annesi sabr eylesin !!..
Doğru dersiniz ama böyle şeyler olacak, Ölüm Allah’ın emri vakti saat dolacak, Açan çiçekler ise mevsim sonu solacak, Anasına sabırlar Rabbim nasip eylesin.