"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Size çok çok selamlar, ederim Şahin İHSAN, Dostlar haberleşince, huzur buluyor insan, Çok şey anlatılıyor, yazılanlara baksan, Paragaf da bu akşam, zaferle gerçekleşir !!..
Sevgili Mahmut, Bir dörtlük yazdım gönderene kadar canım çıktı. O arada Sevgili Saatçı geldi,evliya ile yazıştılar.Ben o ara düştüm çıktım. Yok canım bu 3G değerini kaybetti gözümde.
Muzaffer anlatuyur düşti kalktı ve geldi Ben tam kabul eyledim küçük bir selam verdi İhsan içun gördüğü rüyayı nakleyledi Muzaffer un duası inşallah gerçekleşir
Atışlar serbest olsun evliyam sen rahat dur, Tenkit etmek hakkındır dörtlüğünle gel de vur, İki saat içinde can ciğerim dörtlük kur, Arzu edilen durum inşallah gerçekleşir.
Ömür dediğin ne ki, bir varmış bir de yokmuş, Dünya da ki canlılar, yarı aç yarı tokmuş, Huzurlu yaşayandan, huzursuzları çokmuş, Dört dörtlük olma işi, zannetmem gerçekleşir !!..
Kafa rahat olursa dökülür güzel kelam, Rahat değilse gönül verilmez olur selam, Şu an rahat değilim durum böyle vesselam, Dilerim rahatlama az sonra gerçekleşir.
ince ince düşündüm, elimden kaydı yazı herkes ayrı perdeden, çalmasın bize sazı çok bekledim gelmedi, dostum Adnan Ayaz'ı bakalım kavuşmamız ne zaman gerçekleşir
Elazığdan selamlar hepinize... Sadece selam verip paragafı unutmadığımı belirtmek isterim. İzmir de evli olan Zinnet ablamın kaynanası; bizim köyden Necibe Kahveci salı günü vefat eyledi...Kendisine Allahtan rahmet ve ailesine sabır diliiyorum...Haftaya görüşebilmek dileğiyle Allaha emanet olun...
Bu cenahta kardaşum gariplanan var seni Ne olur kerem edip gel ziyaret et beni Sıla yapan dostların ahrette yanmaz teni İhsan un ziyareti inşallah gerçeklaşir.
Binden fazla üyeden, beş on kişi yazanlar, Nerdedir aranıyor, şairler ve ozanlar, Sorduk onları diye, belki olur kızanlar, Arananlar gelirse, istenen gerçekleşir !!..
Zor durumda Ayaz’ım az sonra gelebilir, Onun son durumunu Altuncu iyi bilir, Peki benim durumu soruyorum kimbilir, Merak etme evliyam isteğin gerçekleşir.