"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir selam göndereyim Hakim ile savcıya Sakın terketmen beni nolur zalim avcıya Bir sonraki selamım hoca ile hacıya Bak herkese buradan malumat veriyorum.
Sevgili Hakim, Nihayet bu iş başarılmıştır. Umarım bundan sonra hep aramızda olursun. Unutmaki her Cuma günü akşamı biz buralardayız. Arzu edenler aramızda olursa biz daha fazla memnun oluruz.
Hakim selamı verdi kolay kolay görünmez, Savcımız eksik bizim bu dava da yürümez, Bir de hakem var tabi buz gibi gol verilmez, Vermediği golleri ben burdan veriyorum.
Devam hesap vermeye gardaş ile bacıya Bir daha arkasından bakkal ile hancıya Memlekete deyildur uğramam Altunciya Habu yaşımdan sonra imtihan veriyorum.
Sevgili Kamil, Sen girecek yerde Sevgili Ergin giriş yapsın ve bir selam versin. Belki ayağı alışır ve bundan sonra hep aramızda olmaya çalışır. Ve ben de şikayetimi geri alırım.
Gönderdiğin gülleri alıp vazoma koydum, Dörtlüğün bir yerinde aşağaki şur gördüm, İnan ki bu sözüne şu an burda üzüldüm, Birlik ve beraberliği eksik mi veriyorum.
Bir selamda hakim den alın diye söylesem Ben bir şair deyilim nasılki cevap versem bu yazışma şeklini bana öğretin desem çok cahil olduğumu anlatmışmı olurum
İki haftadan beri bir sevinç Saatcı'da. Kırıkhan'dan konuşur, sesi sanki Hatı'da. Horonu sıkı oyna, tahtaboşta, hayatta. Güle güle git de dön, temenni ediyorum.
Dörtlüğün güzel Hakim ayağı bir kırmasan, Senin baban şairdi bunu sen unutmasan, Üzülürüm elbette bundan sonra yazmazsan, Sevgili Muzaffer’e ihtarı veriyorum.