"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Misafirlerim geldi, bende vereyim ara, Fırsat bulursam eğer, gelirim biraz sonra, Paragaf söner diye, düşünme kara kara, ÜSTÜNBAŞ içten diyor, devamlı buluşmamız !!..
En son Ahmet Üstünbaş tarafından Cum Oca 06, 2012 6:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Buluşmalar neşeli zevkler de dört köşeli, İdare lambaları olsunlar mı şişeli, Altuncu da bu akşam maşallah çok neşeli, Yıl boyu sürsün diyor sizlerle buluşmamız.
Çok merak ettun beni sağolasun muhtarım Her hal çok sevenum var ben de çok bahtiyarım Verilecek karara behemmahal uyarım Bir kaç ondan çok olur inşallah buluşmamız.
Karar dostlar kararı buluşma hep olacak, Gelenler bu sayfada sevdiğini bulacak, Altuncunun çilesi işte o an dolacak, Ömür boyu sürmeli burada buluşmamız.
Anlaşılan ikiniz kur yapar durusunuz, Elazığ ve Kırıkhan köyde buluşursunuz, Dayın yeğen orada canlı konuşursunuz, Bilmem sizlerle benim olur mu buluşmamız.