"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Adnan Hoca ne oldu yine hamsimi yiyor, Topselvi damlarında ateşimi üflüyor, Yoksa misafirlikte derin sohbet ediyor, Cumağa akşamları sohbet etmek güzeldir.
Hocam verdi coşkuyu yazmadan geçemedim Uzaklarda görmişum tamını seçemedim Geri dönüş yolunu tam ölçüp biçemedim Şunu biliyorum ki hayali de güzeldir...
Şahinlerde olmasa ne olurdu halimiz, Şu anda farklı tabi yaşanılan ilimiz, Şükür olsun Mevlaya iyidir ahvalimiz, Şeker gibi insanla paragaflar güzeldir.
Koca Mehmed Akif'i anmadan geçmeyelim Bu nasıl bir "iman"dır nasıl yaş dökmeyelim "ALLAH"'ın rahmetini nasıl istemeyelim Aynı bayrak altında haşrolunmak güzeldir.
Bu beum internete bilmem neler oluyur Hiç yerinde durmayur gidup gidup geluyur Müfettiş uzaklardan her hal selam veruyur Cumağa geceleri buluşmak çok güzeldir
Yine geldi yazmadı üzüldüm buna tabi, Özelden soracağım Müfettişim hesabı, Dostluğun yazılacak çok yakında kitabı, Sanalda olsa bile buluşmalar güzeldir.
Nerdeydin Kamil dostum nerde geçirdin zaman, Akşam yatsı geçeli olmuştur hayli zaman, Gerçi sen buradasın teşekkürler her zaman, Sizlerle bir arada bulunmak çok güzeldir.
Kamilçiğim Orduda kesermisin yolumi Bir el verdim oraya kaptıramam kolumi Leylekler ilkbaharda damda eder folini Kış ortası sılaya gitmek her hal güzeldir.
Bu dünyanın hayatı gerçek midir, düş müdür? Kendini bilen için dolu mudur, boş mudur? Bir yıl daha eridi, kutlanması hoş mudur? Bu konular üstüne tefekkür çok güzeldir.
Dört Şahin bir Altuncu ismim orda sonuncu, Sanmayıncı Muzaffer Gölcüklerde kuyumcu, Nedense biz derler her tarafta oduncu, Şahinler yarmace de odunculuk güzeldir.