"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şurluların listesi vardır benim elimde, Bazısı unutulmaz hele gençler dilimde, Onun için ağrılar olur benim belimde, Asla unutmayalım duaya başlayalım.
Galatasaray attı, ilk golu çok sevindik, Fenerbahçeyi sanki, sahalarda biz yendik, Bizler çok rahatlıkla, şampiyonluğa geldik, Atılan tüm golleri, saymaya başlayalım !!..
İki ayak tek oldu farkındayım elbette, Biz yine bulunalım bu güzelim sohbette, Bazıları Trabzonda bazıları gurbette, Gurbet kenarda kalsın Trabzondan başlayalım.
Doğru dersun Muhammet eyuluk zor zanaat Eğer bana sorarsen bende aynı kanaat Acaba hiç ettun mi "eyuluk" gibi sanat Bu soru zor gelurse aksine başlayalım:::)))
Bu akşam paragafta, yoktur fazla görünen, Maç izleyenler vardır, onlar açık bilinen, Bakalım kimler olur, yoklamadan silinen, Muhabbette kimler var, yazmaya başlayalım !.
KAR ÇEKİLDİ KÖYÜMDEN ZURTUĞLİNUN BAŞİNA GİTMEYENUNUZ VARMİ PARMA AĞAÇ BAŞİNA GURBETTE İNSAN OĞLİ KALUYUR BİRBAŞİNA KÖYDEN ANLATUN BANA ONLARDAN BAŞLAYALUM
Zaman zaman bu durum yaşanıyor burada, Gelenler gelmeyenler ben kalırım arada, Oturalım yan yana okul gibi sırada, İsterseniz yeniden okula başlayalım.
Birinci devre bitti, bir - sıfırla maşallah, Maçın sonu da böyle, bitecektir inşallah, Gençlerbirliği bizde, yeneriz evvelallah, Trabzon şampiyon deyip, alkışa başlayalım !!..
Köyü Mahmut anlatır o da maç seyrediyor, Bilmem ki maç ne olur acap Mahmut ne diyor, Gördüğüm kadarıyle cimbom iyi oynuyor, Maç sona ersin hele yeniden başlayalım.
KABANDAN YAZUN BANA UNLİ OLSUN LAHANA İÇUNUZDE KAÇ KİŞİ PEYNİR BASTİ KAVRANA YAYLAGÜLİ SAĞANLAR SUT VERURLERMİ BANA YAYLALARDAN DAĞLARDAN KUYMAKTAN BAŞLAYALUM
Gelenler sağlam geldi şimdiden doldu sayfa Her gelen dolu gelsin büyüsün bizim tayfa Sabırla yazar isek üç beş artacak sayfa Bu akşam şu cimboma duaya başlayalım...