"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Görünüyor dostlarım ama selam vermiyor, Bu durum yazanların hiç hoşuna gitmiyor, Sayfalar dolmasına yazılanlar yetmiyor, Dostlar gerek görmüyor hal hatırı sormaya.
Eski gelenekleri bu nesile sunalım. Mezireden, yayladan; daldan dala konalım. Unutuldu mazimiz, halimize yanalım. Gerek vardır kanımca, fikirleri sormaya.
En son Mustafa Şahin tarafından Cum Mar 04, 2011 8:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gençlere emek vermek değer her şeye değer, Eskiye değer vermek ister on okka ciğer, Mezireler ,yaylalar akılda elbet köyler, Gurbette olan her gün meyillidir sormaya.
Merhabalar efendim, bu akşam bir başka güzel.... Kızlarımız teşrif etmişler....Hacer ve Dilek. Kart muzaffer de bekler tabi.. Eeeeee ben kime ne diyeceğim. Kızlar nasılsınız...
Beklenenler gelmedi, maçı mı izliyorlar, Saatler ilerliyor, acap ne bekliyorlar, Kayseri Manisa' ya, yenik düştü diyorlar, Gerek kalmadı artık, neticeyi sormaya !!..
Bu nesil Cumhuriyet, anlamıyor dilimden Eski reha gelmiyor, tomurcukta gülümden Sevgi saygı kardeşlik, eksilmedi yükümden Görev sayar bu garip, hal hatırı sormaya
Dörtlük yazacak dostlar düzene giremedi, Sanıyorum ki bunlar kendini veremedi, Bazıları da yazık siteye gelemedi, İnternet azizliği değer elbet sormaya.