"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muzaffer hocam sesimi bu sitelerin çalışmaması kesti, yoksa başka bir yaramaz durum yoktur. Allaha çok sükür. salı günü köye gittim, dönüşüm bobayros,hadi ve kamalı dan olmuştur. birkaç fotoğraf çetim ilerleyen saatlerde vereceğim selamlar
Doğru diyorsun Mahmut zorla savaşıyoruz, Kaldık PC başında kafayı kaşıyoruz, Bazen de bir şeylere haliyle şaşıyoruz, Bir şekil gece boyu burada olacağız.
İnanmayaçaksınız fakat gerçek havaların iyi geçmesinden olacak 25 oçak 2011 kış günü köydeki çileklikten çılek aldım işte belgesi... (haziranda gitmeyin oraya DDDD)
Herkese merhabalar. Ben kendi havadisimi veriyorum; şükürler olsun yaşam mücadelesinde gücümüz nispetinde devam ediyoruz. Hava soğuk. Geceleri ayaza çektiği için ciddi soğuk oluyor. Mesela araçların camları komple donmaya başladı. Sizler nasılsınız?
Haftada bir burada, hasret gideriyoruz, Ordan-burdan ve ŞUR'dan, ne güzel yazıyoruz, Bu durumdan hepimiz, çok memnun oluyoıruz, Neden olmayalım ki, elbette olacağız !!..
Ne yapsın arkadaşlar zorla gönderiyorlar, Sanırım bazıları öylesi duruyorlar, Sağolsun bazıları bir selam veriyorlar, Gelenlerle burada biz canlı olacağız.
Herkeste bir telaşe ne olur maçın sonu Yedeklerle mi çıkar bu çok önemli konu Mazallah mağlup olsa çözülür hemen donu İnşallah Trabzonum şampiyon olacağız....