"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hani Of - hani Rize, görünmediler henüz, Bekliyoruz bu akşam, tam altmışbir gülen yüz, Ne kadar güzel site, bakınız sayfa tam düz, Burada buluşalım, CUMA' ğa akşamları !!..
Selam verdin hoş geldin sayın Muhtar Üstünbaş Muzaffer üzüntülü kalmadı taş üsti taş Çok hayal kurmiş idi tam atmişbir arkadaş Hayalinden çıkmıyor memleket akşamları
Sevgili Mahmut. Bana sorayusen ben anlamam. Bakayirum bu anda benden başka da kimse yok. Eee daha daha nasılsın. Hastanın iyi olduğunu duydum, sevindim. Allah şifalar versin.
Kafa yorsan ne olur çaresizlik içinde, Yalovadan yazarım zor şartaların içinde, Bir gün cansız bedenim kalır site içinde, O zaman size kalır paragaf akşamları
Altuncu davet etti, altmışbir fert bekliyor, Binlerce üyemiz var, sayfa neden tekliyor ? Müdür Muhammet Şahin, bak ne güzel yazıyor, Bol muhabbet edelim, paragaf akşamları !!..