"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Altı kişi olunca neşeleniyor insan, Elbette bu sayfada düzgün olmalı lisan, Hepimiz neşeliyiz bütün dostlara sorsan, Aynı dilek bendendir bu neşe hiç bitmesin.
Dikkatli olmalıyız, yanlış yazmamalıyız, Sonra eyvahlar çekip, boşa kızmamalıyız, Anlayışlı olmalı, düzen bozmamalıyız, Az ve öz olabilir, mühim olan bitmesin !!..
Önemli olan elbet her hafta buluşmaktır, Birbirine burada hal hatırı sormaktır, Gerçek olmasa bile sanalda konuşmaktır, Bu güzel buluşmalar dileyelim bitmesin.
Kırıkhan hareketli, tam üç kişi yazıyor, Müdür Bey bir taraftan, sizlere sesleniyor, Muhtar ile Müfettiş, dörtlükleri ekliyor, Dua ediyorum ben, bu yazışma bitmesin !!..
Kırıkhan önemli yer üç kişi aramızda, Yanyana oturalım hepimiz sıramızda, İyileşme olacak inşallah yaramızda, Karşılıklı hoş sohbet dilerim hiç bitmesin.
Şükür ki birileri en son aldı selamı Son nefes tükenmeden asla kesmem kelamı Bir şey anladum ise Allah versun belamı Herkesi kucaklayan bu muhabbet bitmesin.
Saatçı senin ile buluşmak elbet güzel, Sana bütün dostlarım uzatır hemen bir el, Sizin orda bir zaman yaşanmıştı büyük sel, Sözlerimiz burada ebediyen bitmesin.
Bilmem ne oldi size ben gelince sustunuz Meseleyi anlatun bilmem kime kustunuz Halı olur serilir yollara bu dostunuz Yeter ki bu hareket sonsuza tek bitmesin...
Rize' den ses çıkmıyor, evde yok mu internet, Postahane satıyor, tam proğramlı Te Te Net, Sayın İhsan Özbilgi, telekoma et senet, İnternetin başından, ayrılman hiç bitmesin !!..