"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
DÖRTLÜK BİZLER YAZALIM, ARKADAŞLAR DA YAZAR, BU KADAR ŞAİR VARDIR, OLMAMIŞLARDIR NAZAR, BEKLEYELİM ONLARI, GELİRLER AZAR AZAR, SAAT ONBİRE DOĞRU, GELECEKLER İNŞALLAH !!..
Sanmam gelir o dostlar oldu gece yarısı, Bazı dostlara izin vermemiştir karısı, Buna en iyi ilaç yumurtanın sarısı, Seher vakti sitede dostlar olur inşallah.
Ne oldu Sinan sana sabah işmi var yoksa, Bilmiyorum gelenler şöyle sayfaya baksa, Sayfanın üzerine nazar boncuğu taksa, O zaman çoğalmamız çabuk olur inşallah.
Korkarım ki ben sana hoş geldin dememişim, Sanmaki geldiğine ben çok sevinmemişim, Aynı şekilde seni sanmaki görmemişim, Yapılan eksikliğe dostlar kızmaz inşallah.
İŞTİRAK AZ OLUNCA, MORALLERDE OLMUYOR, SİTEDE ARANANLAR, BURADA BULUNMUYOR, FIRSATI OLANLAR DA, HER NEDENSE YAZMIYOR(!) SAĞ OLURSAK HAFTAYA, BULUŞURUZ İNŞALLAH !!
BEN BURADAYIM HOCAM, BERABER YAZACAĞIZ, BELKİDE ESKİLERİ, BURADA ANACAĞIZ, YAŞLANDIK DEYİP BİZDE, DURUP AĞLAYACAĞIZ, BUNDAN SONRA HUZURLU, ÇOK YAŞARIZ İNŞALLAH !!..
Umut ile yaşamak elbetteki güzeldir, Bazen bu konuşmalar kişilere gazeldir, Ve lakin yazılanlar sanıyorum tüzeldir, Sağ olursak haftaya buluşuruz inşallah.
Evimden uzaktayım ama size çok yakın, Her hafta paragafa isterim olsun akın, Bu işten usanmışım dostlar demeyin sakın, Buluşmaya severek geleceğiz inşallah.
YOLUN YARISI KAÇTIR, ALTUNCU SORUYORUM, EVET OTUZBEŞ DERLER, BEN ÖYLE BİLİYORUM, BEN İKİYE KATLADIM, DAHA NE BEKLİYORUM(!) SON NEFES İMAN İLE, VERECEĞİZ İNŞALLAH !! . .