"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gülden yayına geçti isteklerimi çaldı,
Bu arada Altuncu derin hülyaya daldı,
Memleket hasretinden hastalığa da kaldı,
Cengizi de dinleriz canlı olur inşallah...
klavyenun tuşlarından yazayım bir kaç kelam
ayrı ayrı herkese olsun buradan selam
Kabe toprağı oldi herhalda benum sılam
hep beraber Tavaf'ta görüşürüz İnşallah
Ve aleykumusselam ey İhsan um kardaşum
Meraklar sardi bizi can ciğer arkadaşum
Gökhan un siteminden biraz ağırdı başum
Ailecek türkiçi olursunuz inşallah
Mahmut Köseoğlundan yeni yeni resimler,
İhsan Şahin dostumdan ne de güzel dilekler,
Radyodan istiyorlar köylülerim istekler,
Hadi için bir parça Gülden çalar inşallah...
BU AKŞAM PARAGAFA KATILAN VE KATILACAK OLANLARA SAĞLIK SIHHAT VE AFİYETLER DİLİYORUM.MUHABBETİMİZ NEŞELİ OLMASI DİLEĞİYLE HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR. HA UNUTMADAN MUHAMMET ABİYE BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTERİM. BACANAĞIM GELMEK ÜZEREDİR. TOPU TÜFEĞİ HAZIRLA BİRAZ SONRA ATIŞ BAŞLAYACAK ONA GÖRE.
Ey gidi Gülden hocam bilsen nasıl garibim
Sinan Sami çalıyor parlayamadi garibim
Hasretum oralara ayri kaldum garibim
Yaz oldumi memlekete geluruk inşallah
Merhabalar
Kainatın seçilmiş insanları... Güzeller güzeli Saatçı karındaşum ehlen ve sehlen
Aydinli nasılsın ki mutlaka iyisin... mazereti olanı sevmem
köseoğli gene yaptı yapacağını dayandı "macudallara" Ola hani kırmalar bobayiroslar zoroşlar..Kara listeye alındın bilesin.
Altuncu kardeş, baba dostu... haritadan silindin sende.
İsmail nasılsın. Amca oğlu Kamil Şahin yeğenlerim"Balalar" nasıllar Elazığdan yazan kardeş sana da selam. Eğer Saatçı dayın ise beni de o listeye ekle.
Dayım
ELLERİNİ ÖPERKEN DUDAKLARIM KİRLETMESİN DİYE AYAKLARININ ALTINI ÖPMEYE TALİP OLDUĞUM AZİZ DAYIM... ANAMIN HATIRASI,BABAMIN SIRDAŞI...
bakamadım.. isimlerini yazmadığım dostlar var ise özür diliyorum ve onlarıda kucaklıyorum
haydi başlayalım