"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Milli manevi değer hesaba katmayanlar, Bu kutsal torakları bölmeğe uğraşanlar, Geçmişte vatan için cephede çarpışanlar, Bu düşünce farkını acayıp buluyorum..
Herkes avrupa diyor başka bir şey demiyor
Avrupanın a sından millet neler çekiyor
B yide katsak ona ne insanlar ölüyor
Barışı mutluluğu ben içimde buluyorum.
Düzelir böyle sürmez zalımın gücü yetmez
Yaradan çok büyüktür mazlumları ezdirmez
Müslümanın sabrını bu kafirler hiç bilmez
Zaferin kapısını ben birlikte buluyorum.
Avrupa diye diye kafayı yiyeceğiz, Allah sağlık verirse çok şeyler göreceğiz, Allahın izni ile el ele vereceğiz, Anadolu sevgisi gönlümde buluyorum....
ZAMAN VE SABIR İLE HER ŞEY YOLUNA GİRER
ANADOLU TOPRAĞI İNSANLIĞI SERGİLER
HER KARIŞ TOPRAĞINDA DEMET DEMET SEVGİLER
GEZDİKÇE GÖRÜYORUM,GÖRDÜKÇE BULUYORUM
Vatan Millet aşkıyle yanar da kül olurduk, Vatanın her yanında temiz hava solurduk, Yıllar geçtikçe herhal Milletçe hep yorulduk, Yorgunluk ise eğer tehlike buluyorum..
O zaman ne yapalım Adnan'ım söylermisin, O gezel ifadenle bize bir şey dermisin, O güzel Trabzonumdan bir konu verirmisin, O ne güzel uyarı ben uygun buluyorum...
Yazanlar ciddi ise güzel olur atışma, Yazanlar arasında olur büyük kapışma, Yıldızlar arasında elbet olur sataşma, Yapılır elbet bir şey ben normal buluyorum...
Hasta oldu Altuncu geçmiş olsun demedin, Avea açık idi sanki ısrar etmedin, Sanırım hastalığa ihtimal mı vermedin, İstediğim dostumu Yemende buluyorum...
İnan kardaş heybetli olmağı ben hiç sevmem, İtiraz bir ederim ikinci defa etmem, İyi bilir tanıyan kürültüye hiç gelmem, İllaki aramışsın samimi buluyorum....