"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
O zalim milletleri mümkün değil anlamak, Mazlumlar ezilince istiyorum ağlamak, İstiyorum elbette barışı da sağlamak, Buna çare olarak imanı buluyorum...
Kefere karşısında bir olmak gerekiyor, Zavallı o insanlar yerini terkediyor, Zalimler mazlumlara yazık zulüm ediyor, İnanın ki susmayı uygunsuz buluyorum...
Ne kadar konuşsak anlatmamız nafile.
Amerika ve yahudiler olmuşlar bir kafile.
Birleşip saldırsınlar hizbullah hamas ile.
Orta doğu insanını merhametsiz buluyorum.
Osmanlı çekmiş idi yıllarca onlar ile, Osmanlı arşivleri ah gelseler bir dile, Onlara fırsat verdi müslüman bile bile, Onun için bizleri ben suçlu buluyorum..
ALLAH SABIRLAR VERSİN O MASUM İNSANLARA
YAZIK,GÜNAHSIZ GİDEN O MİNİCİK CANLARA
ARKADAN VURULUR MU KORKUDAN KAÇANLARA
İNANMAYAN KULLARDA HATAYI BULUYORUM
İnananlar ne yaptı bir ornek verirmisin.
Başbakan olsa idin kapıda beklermisin.
Savaş uçaklarının tamirini yahudiye verirmisin.
Bütün islam alemini kabahatli buluyorum.
Bana göre müslüman suçludur her konuda, Sıkıntılar çekiyor haliyle en sonunda, Çok şükür inananlar Peygamberin yolunda, İslami yaşamakta çareyi buluyorum....
NAMAZ GÜNLÜK BORCUMUZ KARDEŞ İÇİN NE YAPTIK
HEDEFE İLERLERKEN ÇOĞUMUZ YOLDAN SAPTIK
MADDİYAT İLLETİNDEN BİZDE ŞİFAYI KAPTIK
MANEVİ DEĞERLERDE DOĞRUYU BULUYORUM
Herkes dünyaya daldı maneviyat unuttu, İçimizdeki nefis nice değerler yuttu, İç dünyamız,gönlümüz ne yazık ki pas tuttu, Bütün bu durumları çok yersiz buluyorum...
Herkes müslümanlığı senli benli yaşıyor
Kahpe israil ise müslümanı vuruyor
Ne yazık ki tüm dünya h.y.r gibi bakıyor
Bu işe dur demeyi birlikte buluyorum.
ERGENEKONUN BİR KOLU GOLCÜĞE UZANIYOR.
İRFAN ABİ SAKLANDI HERHALDE ARANIYOR.
EMİR BÜYÜK YERDEN TORPİL FAYDA ETMİYOR.
ÜLKENİN DURUMUNU ÇOK VAHİM BULUYORUM.
İrfan bir önce yazdı bu nasıl saklanmadır, Onun dörtlük yazması elbette aklanmadır, Ergenekon dünyası bize eski destandır, Bütün bu hareketi üzücü buluyorum...