"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Tam yatmak üzereyken Ayaz'ım çıktı geldi, Bu gece yarısında dostuna destek verdi, Sıfır bir hedefimdi ona yardım eyledi, Kıskananlar var ise yanımıza buyursun...
SAYFALARDA AHBAPLAR KİMBİLİR NE DEDİLER
BELKİ GELİRİM DİYE BOŞ YERE BEKLEDİLER
BU AKŞAM MİSAFİRLER GİTMEK İSTEMEDİLER
HAFTAYA BEKLİYORUM YENİLERİ BUYURSUN
Doğrusu şaşıyorum misafirlik işine, Haftada bir gün bizim kaç akşam işleri ne, Bizdeki bu şansızlık batsın yerin dibine, Yinede bu durumu aksılık buluyorum..
Cevap veren çok ama gösterim neden azdır, Öyle anlaşılıyor katılım ile bazdır, Yarın sabah Ayaz'ım gazetelere yazdır, Gelenler okumadı üzücü buluyorum...
Misafirlik işini alın Cumartesine, Paragafta o zaman işler dönmez tersine, Altuncu da o zaman belki gitmez Mersine, Yinede bu durumu çok tuhaf buluyorum..
Gönül kapını açtın Bilgisayar kapalı, Paragaf sevdalısı kayıp olmaz herhali, Bu durumu bir defa bir bilene sormalı, Bahanesiz bir gece isteyenler buyursun...
ÖZEL BİR KONUMDAYIM HASTA VAR EVİMİZDE
BİR YANLIŞ YAPAMAYIZ ONA GÖREVİMİZDE
SİZLER NE YAPARDINIZ OLSANIZ YERİMİZDE
ZİYARET SAATİ YOK İSTEYENLER BUYURSUN
Evet onu unuttum haklısın Adnan Ayaz, Onun için her hafta şeyhine dilekçe yaz, Her zaman ben söylerim senin sayfan hep beyaz, Sana gönül koyanlar bu sayfaya buyursun...
NE DİYEYİM ARKADAŞ ŞANSIMA TÜKÜREYİM
DEDİM YA BU KÜREDE UFACIK BİR ZERREYİM
İYİ GECELER DEYİP BEN DE POSTU SEREYİM
BOŞ KALAN MEYDANLARA MUZAFFERİM BUYURSUN
GİTMEK İSTEMİYORUM AMA KAFAM KARIŞIK
NE GÜNDÜZÜM NE GECEM DEĞİL ÖYLE BARIŞIK
YEKTEN ÇEKİP GİTMEYE HOCAM DEĞİL ALIŞIK
BEN ÇEKİLDİM KENARA ŞÖYLE ÖNDEN BUYURSUN
Peki aziz dost Ayaz sana iyi uykular, Bu gece yarısında anlatılmaz duygular, Bu akşam çok yapıldı zaman zaman vurgular, Ben her zaman burdayım arzedenler buyursun...
BİLMEM NE KADAR GENİŞ BU SİTENİN KAPISI
YAN YANA ÇIKIP GİTSE BU DOSTLARIN İKİSİ
HAFTAYA CUMA GÜNÜ PARAGAFIN YENİSİ
NASİPSE YAPILACAK ARZEDENLER BUYURSUN