"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Böyle yalnız çok kaldık alışmışız biz buna, Her zorluğu aşarız öne çıksa da Tuna, Bize yardım edecek rüyamda gördüm Suna, Zor durumda kalana Allah yardım eylesin.
Sahatçı söyler dostum geçti dana modası Bu dostunun deveye yönlenmiştir rotası Aydınlıktır inşallah dünya ahret odası Bir teneke kavurma sana ikram eylesin.
Doktor söyledi bana çok çok et yiyeceksin, Mevsim şartları vardır dikkatli giyeceksin, Kafanı yormayacak bol türkü diyeceksin, Bu durumda sen söyle Muzaffer ne eylesin.
Bir kaç gün önce baktum açıklandı listeler Haziranun yedisi pay olacak hisseler İlk sırada olanlar eğer memnun iseler Giremedi listeye Sahatçi ne eylesin.
Modayı takip etme zararlı çıkacaksın, Bu gidişle korkarım dükkânı açacaksın, Vereseyi verince ne yana kaçacaksın, Müfettişe söyle de sana yardım eylesin.
Seni yazmış kaymakam bak kendi listesine, Suyu doldur can dostum bir toprak testisine, Baktın ki yok orada sağolsun dersin sine, Gurbet elden oraya Altuncu ne eylesin.
Ezan okundu şu an çağrı vardır namaza, Yazarsın birkaç dörtlük oluruz biz mameza, Varmıdır çevrenizde bilmiyorum mimoza, Az müsaade et de bu dost niyaz eylesin.
Bir tarafta çerez var bir yanda demli çayı Kastanika tatlısı hanım börek açayı Muhammet Sahatçı nın kem gözlerden kaçayı Bunları bulmayanlar bilmem ki ne eylesin.
Hemen yönel kibleye Allah kabul eylesin Söyle yenge hanıma güzel bir çay demlesin Börek açmazse eğer tatlı sözler söylesin Bunlar hayalsa dostum Allah yardım eylesin.
Çayına bir şey demem börek işi yaş geldi, Namazı kılar kılmaz tepside bir çay geldi, Börek yok idi ama yapma helvası geldi, Dua edelim kardaş hanımlar ne eylesin.
Muzaffer fırsat bulup yetiştirdi doğayı Sahatçı hazırladı kesmek için boğayı Dostların hiç birisi vermez bize kulağı Bu dostun dua eder Allah islah eylesin.
Yavaş yazarsın dostum yol bitmez bu şekilde, Anlat anlat bakalım kemik yok elbet dilde, Sevgi öyle bir şey ki tutulmuyor ki elde, Eğer başaramazsan yenge yardım eylesin.