"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yürekten selam olsun meydanda olanlara, Bu canım feda olsun ömür boyu onlara, Memlekette olanlar hemen çıksın komlara, Meziredeki sohbet köyden çok güzel olur.
Saatçı merhabalar selamlar olsun size Adaşınla beraber şeref verdiniz bize O dediğin yerlerden baksak Kuşmerimize Kuşmerin manzarası her yerden güzel olur
Gündüz yağmur var idi bu anda vardır ayaz Yükseklere kar yağdı Amanoslar bembeyaz Can dostum Adnan Ayaz sen bildiğin gibi yaz Cumavank tan Kuşmer e gitmek ne güzel olur.
Gurbette yaşarsınız aklınız hep Kuşmerde, Kimbilir kaç metre kar vardır şu an kemerde, Allah muhtaç etmesin dürüstleri namerde, Bu dünyada doğrular her zaman esir olur.
Henüz karar vermedim ne kahve ne de çaya Yarın saat kaç gibi geçersin Avrupaya Mustafaya haber ver bol su katsın çorbaya Benden haberi yoktur duyarsa sürpriz olur
Sanmıyorum ki yarın gerçek olsun buluşma, Pazar günü olursa hiçbir şeye karışma, O zaman aynı yerde başlatırız duruşma, Şimdiden bir şey demek sanırım yersiz olur.
Mehmet gelip alacak hanım öyle söyledi, Hava soğuk olunca Altuncu da dinledi, Ne zaman gelip alır tahmin edip bilmedi, Şimdi tek duamız var inşallah erken olur.
Aha hanım getirdi çayın yanında pasta, Terbizek portakalı ediyor beni hasta, Bazı durum yüzünde benim şu gönlüm yasta, Gönüller birleşince sohbet de güzel olur.