"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kayıpsız geçtik şükür memnun olan varmıdır, Gol atılacak kale genişmidir darmıdır, Söyleyin Trabzonspor gönüllere yarmıdır, Dilerim bundan böyle galibiyetler gelsin.
Adnan Hoca yoldadır Çaykaraya gidiyor, Kimbilir ki şu anda nerede çay içiyor, Belki güzel olurdu ama zaman geçiyor, Telefon edin O’na hemen dörtlükler gelsin.
Üç tane misafir var belki gelir birisi, Hayallerden fayda yok bize lazım dirisi, Hanım elma getirdi hemde baktım irisi, Gelecekse misafir gerçek ismiyle gelsin.
Rahatsız olsam bile brakmam seni yalanız Eskiden bu ekranda gençler var idi yağız Biz de vaz geçer isek bilmem ne yapacağız Aklından geçirirsin hepsi buraya gelsin.
Uyudumda uyandım sordum bura neresi, Dediler Boludayız Köroğlunun beldesi, Kimler var paragafta hazırmidur listesi, Ben selam ediyorum sizlerden cevap gelsin.
Ben demedim mi size Adnan çay içtiğini, Kimbilir hangi yerde O’nun dinlendiğini, Otobüsle de gitse bize seslendiğini, Teşekkür Adnan Hoca o dörtlüklerin gelsin.
Ayaz dan haber geldi Bolu ya ancak vardı Uyuyamaz deyidum sandum koltuği dardı Paragaf hasretluği ta oraları sardı Hayırlısıyla Şur a gitsin de geri gelsin.