"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Altunci ne oluyor yazarsın parça parça Boş ver perakendeye biraz da toptan harca Kıskananlar çatlasın yazalım kafadarca Şerbetsiz haşil oldum Muzaffer olmayınca...
Altuncu yazamıyor elbet vardır sebebi, Yakında kesilecek korkarım ki nefesi, Bekliyorum sayfaya bizi seven herkesi, Buluşmanın tadı yok fırsatlar olmayınca.
Adnan Ayaz, Saatçı, bu akşamın gülleri dilerim uzun sürer hemen bitmez pilleri beklemeyin bal akar, zemheride dilleri tad vermiyor sohbetler,ciddiyet olmayınca
Haşılı çok severim ele geçmez burada, Dilekçemi yazmışım bir suret Ankarada, Yazın buluşacağız inşallah Çaykarada, Haşıl da tat vermiyor şerbeti olmayınca.
devir sizin devriniz, bir kredi açsan bana şu çatıyı yapalım, kurban olayım sana kefilim Azem usta, selam söylersin ona cüzdanlar suyu çekti, paralar olmayınca
Değirmen milos etti mısırı öğütmüyor, Bakınız ki dostlarım ellerimden tutmuyor, Ne kadar gayret etsek bu sayfalar dolmuyor, Yazmamız neye yarar devamı olmayınca.