"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Nerde Coşkun ağbiler sütkuzen Gökhan Şahin Aylardır forum out ne zamandır facebook in Ustalar pekmez olsa çırakları da tahin Karışsak paragafta güzel olmaz mı dostlar..
Coşkunda yoktur PC Gökhan’ı sor İhsana, Gençler burda olunca neşe gelir insana, Mektup yazarım mektup gönül dostu Adnana, İki dost bir arada bekletmen biz dostlar.
Hoş safalar getirdin, ilk bayan Meltem Nacar, Çok kişiler yazarsa, forumda güller açar, Yazılacak dörtlükler, siteye ışık saçar, Seneler sonra bunlar, okunacaktır dostlar !!. (((((((((
Köyde kar kalmadımı yoksa resim mi eski, Gölcükteki Altuncu eski dostlara der ki, Eğer içerinizde kalmışsa biraz sevgi, O zaman gelin yazın ne beklersiniz dostlar.
Paragafın buraya kadar ki özetini (paragafa giremeyenlerin okuyabilmesi için)"şurlilar" sayfasına astım . paragaf tamamlanınca da tamamını düzenleyip oraya asacağım.
Sağ olsun Mahmut Köse, sunuyor fotoğraflar, Hayalen dahi olsa, görünüyor etraflar, Daha çok devam eder, inşallah paragaf'lar, Hatıra kalacaklar, öyle değil mi dostlar !!..
Okudum şiirini sözlük ile beraber, Osmanlı şairinden her zaman gelir haber, Bazen şeker gibidir bazen oluyor biber, Hacaloğlu sevilir, severim onu dostlar.
Kamil ordamı hâlâ neden selam vermiyor, Yoksa ayrıldınız mı neden beni üzüyor, Bu şekil buluşmalar hasretliği çözüyor, Her hafta bir selamı esirgemeyin dostlar.
Önemli konuğum var az sonra anlarsınız Biraz ince ve uzun gelince yanlarsınız Siz halimden anlayan cansınız canlarsınız Unuttum zannetmesin,özlenir eski dostlar.