"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Peki can dostum canın ruhun sağolsun. Yazdığımı iyi okusan o şekilde cevap yazmazdın. Ben diyorum ki günümüzü sizlerin hatırlatması daha güzel olurdu,hatırlattın ve de güzel oldu. Teşekkür de ettik,daha ne istedin. Suç isnat etmedik.
Ben sözümü söyledim, ta girişte en başta Öğretmen bir ekoldür, göz nuru kirpik kaşta Onda olan has sabır, ne mermerde ne taşta Hiç batmayan güneştir, ömrün sonuna kadar
Bir baktım yazanlara hepsi aynı simalar, Bu güzel gecemizde olmamalı kızmalar, Beklerken Saatçıyı bu havayı bozmalar, Bu sevda bitmeyecek ömür bitene kadar.
Gelmese misafirim, daha da yazacaktım, Çok güzel şeyler yazıp, ezberi bozacaktım, Şakacıktan da olsa, arada kızacaktım, Allah' a ısmarladık, benden buraya kadar !!..
Ne bileyim can dostum bu konuda yazamam, Prensibim benim böyle bu prensibi bozamam, Gül göndersen taş atsan hiçbirine kızamam, Müfettişim has yazar,yazsın sabaha kadar.
Bu gün sizin gününüz, lütfedip buyurunuz Işık saçın bu gece, körleri doyurunuz Nedir söyleyin bize, mesajı duyurunuz Biz cahiliz dinleriz,akil olana kadar
Canın sağolsun abi biz burada bekleriz, Misafirin gidince dörtlüğünü ekleriz, Sen olmasan burada inan olsun tekleriz, Dostlarla buluşuruz istek bitene kadar.
Ne yazık ki bu akşam sayfalar dolmayacak, Gelenlerin sayısı on kişi olmayacak, Saatçı kararlıdır bu akşam yazmayacak, Sayfalar temiz kalsın dostluk bitene kadar.
e vay beni vay bana , kül oldum yana yana köşe buçak kaçanlar, buğuz ettiler bana üstadlar sus pus oldu, zeval gelmesin cana nefesim ensenizde, burdan kabire kadar
öğretmenler gününde, cahiller sahne aldı akil adamlar sustu, meydan onlara kaldı dergahtan Hacaloğlu, selamın yeni saldı buyuranlar buyursun ilham alana kadar
Öğretmenim üzülür, hiç ama hiç ağlamaz, Açacak gülleri var, karaları bağlamaz. Yılda bir gün anılsa, ona yarar sağlamaz. Umudunu kaybetmez, ömür yettiği kadar.