"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Selam verip gireyim dostların meclisine Yavaşça başlayayım dörtlükler servisine Ben de ortak olayım gecenin kulisine Fazladan değil isek yerimizi bilelim
gelen kaçtı giden kaçtı , benim de tadım kaçtı sözlerimi geri çektim, kedi gözün yeni açtı gülücükler fazla geldi, tuttu herkes yere saçtı aha gittim ne oldu , söyleyin de bilelim
Kadim dostum sağol bu akşam yordun kendini İntihar misali nedense vurdun kendini Satırlar içinde dolaştın sordun kendini, Açık açık yaz da niyetin nedir bilelim...
Selam vereyim size, Dörtyüzsekiz Evlerden, Biraz sorup bakayım, ne var ne yok sizlerden, İki cenaze verdik, bir sizden bir bizlerden, Afattan ölmemişler, şükrümüzü bilelim !!..
Küsmek yok ,kolay mı ulema evliya olmak İstemez misin sen de bu akşam ihya olmak Varlığınla mecliste bizlere "ZİYA" olmak, Erkenden kaçışının sebebini bilelim..
Muhtarım açıkla haberlerini bilgi alalım Bu akşam birlikte yazalım sevgi alalım Anlayan okusun ilgi ve övgü alalım, Birliğe giden yolun kıymetini bilelim
Ortalıkta kimse yok her taraf sessiz sakin Tereddüt etmekteyim hem kararsızım lakin, Hayli oldu gelen yok şu manzaraya bakın, Altuncu belki gelir onu nerden bilelim...
Yazmaya devam edin Altuncu buradadır, Müfettişim yazacak o dost da Trabzondadır, Çerkezköy ağasının bak başı yastıktadır, Paragaf bitmemiştir onu bizler bilelim.
Anlaşılan Müfettiş geldi ve yazmayacak, Verdiği bir karar var sanırım bozmayacak, Merak etmesin dostum Altuncu kızmayacak, Tek sayfada yazılsa sonuç tamam bilelim.