"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çok çok selam getirdim, Çanakkale' den size, Şehitler torunuyuz, ne mutlu olsun bize, Bu vatan emanettir, onlardan cümlemize, Yanlış yapan kişiye, büyük yazıklar olsun !!..
vatan bize yadigar atadan ve babadan bir şey söylerim lakin, sayılacak kabadan şehitlere kin tutan kalksın gitsin obadan Allah'ım cümlesinden ebedi razı olsun
KADİR KIYMET BİLENE,BU CANIM OLSUN FEDA GÖNÜL MUHABBET İSTER HATIR BİR BARDAK SUDA GÜNÜNÜ GÜN EDENLER UYMUŞ CÜMBÜŞE UDA BENDEN BURAYA KADAR, KALANI SİZİN OLSUN
Bugün bir engelimiz var mı? Bilemiyorum ama katılım az gibi geldi bana. Neyse burada olanlara selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Misafirim olduğu için dörtlük yazamadım. Malum konsantrasyon meselesi:::)))
Dörtlük yazmak istesen bazen bu zor oluyor, Ama yazabilenler hafızada buluyor, Bir dakika içinde harfleri sıralıyor, Dostların hafızası tam işte böyle olsun.
Zaman zaman Milletçe tarihe bakıyoruz, Haliyle şehitleri bir güzel anıyoruz, Vatanın bekasına yetecek sanıyoruz, Hakikatler şuurla her zaman canlı olsun
Muhtarıma merhaba sonra ötekilere Soran olur mu bilmem selam köydekilere Düşenin dostu olmaz lakin düştük bir kere Ben köyümü özledim İstanbul sizin olsun
Çok doğru söylüyorsun yola devam edelim, Nereye gidilirse biz oraya gidelim, El uzatan dostlara uzanır benim elim, Dostluğu önemseyen herkese selam olsun.
Alışmam mümkün değil buradaki hayata Çok özledim yaylayı mezireler sırada Her türlü melanet var ne yazıkki burada Beni gönderenlerin yerleri geniş olsun
Şu an gözüm oynadı ne anlama geliyor, Anlaşılan bu gönül dostlarını arıyor, Dostlar selam verince benim yüzüm gülüyor, Sayfada selamlaşma dilerim daim olsun.
Kendin ettin kendin buldun kimedir sitemlerin, Haliyle çok görecek aziz dostum gözlerin, Yaratan yardımcısı olsun canlar bizlerin, İstanbul sokakları Ayaz’a mesken olsun.