"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İhsan amca burda hayat 2 türlü işliyor ya yağcı olup işini karşuya geçureceksun ya da benum ve benzerlerum gibi çalış babam çalış...... Hayat burda böyle sizler nasılsınız?
Tutmaz bizum takımı sanki ehli kitaptan Sakınun size gelen bu kişiden hitaptan Goya bi şeyler taşlar hiç mi korkmaz Allah tan Benum eski gardaşum arayirum nerede
teşekkür ederim yeğenim bizler şükrümüzden aciz bir vaziyette kendi ambarlarımızı tüketiyoruz. Saatçı'nın dediği gibi uzatmaları oynuyoruz. Sistem böyle diye, dinini ve nesebini yıkma... varsın sana cahil beceriksiz desinler. HAKİKAT KÖR VE TOPALDIR AMA VARACAĞI YERE EMİN ADIMLARLA VARIR. Sakın ola ki faizi nema yapma. hedefe varmak için papaz elbisesi giyme. yaranmak için ecnebi eli öpme . SEN SEN OL gerisi kolay. MUHSİN BAŞKAN'IN DEDİĞİ GİBİ "bir dakia sonrası için garantisi olmayan bir hayat için fırıldak olmaya değmez." Allah yar ve yardımcın olsun.
Eksiksiz katılıyorum ama ezilmek zoruma gidiyor İhsan amca. Muhammet amca siz nasılsınız? Bu arada inşaallah yeneceğiz. Ben o kadar acımasız olamam:::)))
el-aziz'den ses geldi, duymuyorum ben seni künyeni arıyorsan, tarif eylersin beni Ben gömleği çıkardım, yeleğim var çok yeni Hiz-bül İslam safında bak gardaşın nerede
Dayıcığım nasılsın yengemler ve ahali Çekildi mi suları nasıl ovanın hali Ne oldu Elazığa sürpriz yapma hayali Hafta geçti ay geçti verdiğin söz nerede
Son yazduğun dörtlükle nasıl güldürdün beni Yalanuna inanur tanımayanlar seni Hülyalara dalıp ta unuttun mi künyeni O gömlek hikayesi bilmem kaldı nerede
Allah daim güldürsün meymenetsiz suratı gel katıl dergahıma, al elimden beratı az mı sürdük yokuşa, dört nal ile kıratı geldi geçti şu ömür eski günler nerde
Harputtan selam olsun salat ve dualarla Süt dayım sıkıştırma ahretlik sorularla Aramız iyi değil gömlek çıkaranlarla Hakkı üstün tutanlar bu devirde nerede