"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Mahmut İstanbuldadır olamaz aramızda, Değişiklik olacak sanırım sıramızda, İstanbul can sıkıyor eksik var kilomuzda, Küçük yerlere gidin nasihat veriyorum.
Anladuk ki İstanbul bu gün verdi verayı Bu gece ayaz yaptı buz tutturdi serayı Korukçi yapraklara bu gün braktı merayı Sağdan soldan kendime ben ayar veriyorum.
Hepinize iyi akşamlar... Şuanda Ergin AYAN'ın evinde ailecek oturmaktayız.Evdeki sohbet ortamından şuan da sizlerle beraber olamayacağız.Ergin'inde tüm katılımcılara selamları var.İnşallah ilerleyen saatlerde yazma fırsatı buluruz.
Öyle geldi hesaba bir defalık bozuldu, Biliyorum duruma canım dostum üzüldü, Bu arada bilirsin çetin problem çözüldü, Şimdi x ile y ye değerler veriyorum.
Hazır oradasın,benim diyeceklerimi sen yakınen söyle ona, Bundan sonra her akşam burada onu bekliyorum. Rahmetli babası hac arkadaşımdır,değeri çok büyük benim için. Babasına şikayet etmeyeyim onu.
Elbette "ediyorum" bir defalık o kelam, Bakınız Ergin Ayan uzaktan verdi selam, Kendi versin selamı o an selamı alam, Çekiyorum çileyi Orduya veriyorum.
Eziyet görecek yok çünkü saha şu an boş, Seninle atışmamız şükürler olsun ki hoş, Duymuyor beni dostlar desem ki onlara koş, Paragafın sonunda hesabı veriyorum.
Dersun ki selam verdi Ordu dan Ergin Ayan İnşallah brakmaz bizi Şur lilar burda yayan Sonuç böyle olacak görünen bu bes beyan Ben de burdan Ordu ya bir selam veriyorum