"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kaç defa dedim sana kuplisi yok sitenin, Hatırı yokmu sende atanın ve dedenin, Allah hayrını versin seni deli edenin, Bende sabır satlıktır satın alın diyorum.
Üçlü atışma güzel dördüncü gelmeyecek, Haberleri var ama bu kervan sürmeyecek, Bu işi sevenlerin yüzleri gülmeyecek, Kafanızı yormayın bu işe ben diyorum.
Çok sabırlı bişesun bu siteye neşesun Dar zamanda yanuma Hızır gibi düşesun Gelsin söz ustaları türküleri döşesun Kipirli olanları kolay gelmez diyorum
Sevenler sevdiğini bir türlü unutamaz, O kardaşı sormayın gelse rahat duramaz, Sessizlik olsun derim gürültüler aranmaz, O dostla bağınızı koparmayın diyorum.
Uşaklar bende bi sıkıntı var. Dörtlüği yazayırum gönderuyirum gitmeyu.Tekrar gönderuyirum. Bu sefer koki kayboluyur. Son olarak bir çare buldum yazayırum, kopyalayirum, kayboldimi tekrar yapişturup yollayirum. Onun içun geç kaluyirum. Acaba neden bhöyle oluyur.
İltifata teşekkür hak edebilir isem, Sabırlı olanlara güzel sözler söylesem, Bu arada dostlarım neşeli olun desem, Bu dünyaya boş verin bunu daim diyorum.
Gelsin biz buradayız gerek yok çekinmeye Niyeti yok gibidir yanımıza inmeye Kendine gelecekse başlasın silkinmeye Abdest alıp gelirse uysal olur diyorum
O deduğun arkadaş doğuştan abdestlidur Sanarum aramuza girmeğe heveslidur Bilmeyirum Trakya da kimlerun kirvesidur Bu anda bir genel af çıkaralım diyorum.
Dostlarım çay hazırdır gelin de çay içelim, İsterseniz beraber yan odaya geçelim, Antikalar içinden dost olanı seçelim, Dostluklar devam etsin ebediyen diyorum.
Yeyur kendi kendini sanki koptu kopacak Biraz acele etse bizi burda bulacak Kimseye pervası yok hep onikiden vuracak Bundan sonra gelemez sakin olun diyorum
Sobanın karşısında fındık kırıp yiyorum Kaç gündür giripliyim soğuktan titriyorum Terleyince arada havluyla siliyorum Hastalara şifalar Allah versin diyorum.
Ona sorar iseniz o bizi af edecek, Tabi özel durumlar teraziye girecek, Her canlı yaptığını bir yerlerde görecek, Genel affa az kaldı dikkat edin diyorum.