"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu hasta hali ile, Altuncu yazıyorsa, Sağlamlar yazmalıdır, bir kaç dörtlükte olsa, Düz yazı yazınız siz, mani zor geliyorsa, Sayfada görülelim, birlik için bu akşam !!..
Milet ekmek derdinde herkesin var sorunu Küsüp darılmayalım burdan olmaz yorumu Canlı tuttuk yetmezmi bu haftada forumu Gelecek için olsun yazdığımız bu akşam
Çok yazık oluyor bu istekli dostlara, Sanki hep üyeler uyudiler postlara, Evde kalmışlar gibi hep oturduk korçlara Bu haftaki paragas üzdü beni bu akşam...!
Bu ara giremedim uzun zaman siteye, Sanırım ihtiyaç var Pazar günü sedyeye, Bakarsın bu iş uzar belkide mahkemeye, Sizlerle bu konuyu konuşalım bu akşam.
rahmani niyet ile, araladum perdeyi haddimizi bilelim, üzmeyelim kimseyi şampiyonlar gelecek, anlatırlar her şeyi Net ile sorunum var, çok dardayım bu akşam
sona doğru sakladım, sözlerin devamını vermek sünnet almak farz, Allah'ın kelamını esselamu aleyküm, demenin sevabını içimizde hissedip, coşalım mı bu akşam
Hastalar oldu iki yan çizendir sağlamlar, Burada para etmez sanıyorum reklamlar, Gelip yazan dostlara göndereyim selamlar, Hastalık dostlarıma bulaşacak bu akşam.
Gölcük ile Elazığ, bilir sözün hasını uçtu gitti Saatçı, tutuyoruz yasını Coşkun bey Ankarada, takip eyle basını Şu dönen dolapları , öğrenelim bu akşam