"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Elde ne saçma kaldı ne da bir tane kurşun Muzaffer akşam akşam anlamadum ne dersun 61 i bulmazsen beyuk yarmace yersun Eskiden güzel idi kalandar akşamları
Bir yere giden yoktur gizli bakarız burdan, Gelin biraz söz edin Kuşmerden ve de Şurdan, İki göz mahrum kalmaz inşallah canlar nurdan, Hayalimden gitmiyor Kuşmerin akşamları.
Saat dokuzbuçukta gel yaz dostum buraya, İsmin yazılsın canım o zaman tabelaya, Alsınlar birileri gizliden kameraya, Çok neşeli oluyor buluşma akşamları.
Anlayamadum gitti selam veren kaçayur Yanlız Muzaffer hoca etrafa gül saçayur Elinde kalemi yok camdan biri bakayur Kuşmer de ne hoş olur Ramazan akşamları
Sen gidersen Ayaz'ım sonra gider Saatçı, Sizlerden ayrı kalmak bana gelecek acı, Gelmeyenler sağolsun gelen başımın tacı, Heyecan sarar beni paragaf akşamları.
Ne kadar da tatlıdır Telbizek portokalı Keli burda yazayur nerde kori topalı Yanlız Şurli yazmasun yazsun Of li Hopa lı Dostum çok zor geçiyor bu nöbet akşamları
Yapılan bu boykotun çözemedim sırrını, Hep gözlerim arıyor Şur köyünün erini, Yerin sallandıdadır sağlamlaştır yerini, Hatırımdan gitmiyor köyümün akşamları.
Muzaffer merak eder nerde Şur un erleri Orman oldi kapandi köyün güzel yerleri Çayırlardan keselum kuri ifterileri Eskiden çok güzeldi mezire akşamları
Hayal yapmak güzeldir bu akşam onu yaptık, Diyemem ki bu akşam sayfaya neşe kattık, Maalesef bu akşam yine sınıfta kaldık, Bir gün deli edecek paragaf akşamları.