"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Lahanayı anladık muşmula neyin nesi, Bakıyorum dostların artık kesildi sesi, Esti bir garip rüzgâr şükür dağıttı sisi, Evler kapalı Mahmut göster bize içini.
"İçini"da bilurum ben bu işun "içini" Uşenmiş arkadaşlar kalduramaz .içini Böyle duyarsızlarle kaçırmışım keçimi İçini döken döksün ben dökmüşüm içini....
Hayden deyurum size gelun da yazun burda Burda görinmeyenler ne durur yazun Şurda Gelup da yazmayanlar kışın bulmasun dulda :::))) Burada yazanlarun Mevlam ısıt içini....
Bize hizmet edeni ömür boyu severim Hizmette yarış eden zerreciği görerim Fotoğraflar çok güzel cekenleri bilirim Neresinden bakarsam görerim ben içini..
Altı kişi olduk da yediyi bulamadık, Dostların hallerini bu akşam soramadık, İnşallah iyidirler onlara bakamadık, Coşkun gibi onlarda gelsin döksün içini.
Yedinci kişi oldu Mehmet Özdil merhaba, Biz burada sizlerle sanki olduk akraba, Gelsin köy evliyası hemen geçsin mihraba, Orada rahatlıkla dökebilir içini.