"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Acele ettiren şey yoksa içte nefis mi, Saat onbir diyordun yoksa bu bir kavis mi, Bilmem ki bazı dostlar nefislere hapis mi, Dilerim buralarda hayırlı olan olsun.
Okudum şiirini gerçekten hüzünlendim Yüce Yaratıcıdan affımızı dilendim Annenize hizmete inanın ki imrendim Böyle hizmetkarlıklar herkese nasip olsun....
“Kavis” işi mühimdir sürc-ü lisan eyledin Ben yanıma almadım bilmem kime söyledin Yanarsın hasretlikten demek bizi özledin Ondan önce gidenler simsiyah arap olsun
Acele etmeyelim koyun işi sıraya Paragaf gecesinde bişey koman araya Bu durum bana göre tuz basmaktır yaraya Hatta çağrı yapalım dostlarda burda olsun...
İçimde kötülük yok akla gelen yazıldı, Hasretlik bu günlerde içimize kazındı, Dostları özlüyorum bu günüm çok hazindı, Herhal normale döner yeter ki sağlık olsun.
Birde unutmayalım Saatçi halamızı Buradan nakledelim onlara duygumuzu (ailesine) Unutmak ne mümkün onla sohbetimizi Biz senden razı olduk Mevlam da razı olsun...
Misafirlikten döndüm paragafa göz attım Muzaffer hocamın şiirini okudum çok duygulandım o kadar güzel yazmışki ona şiirle karşılık vermek benim kapasitemi aşar acısını paylaşır annesine ALLAHtan rahmet dilerim yeri cennet olsun Muzaffer hocamın nezdinde tüm ailesine tekrar baş sağlığı dilerim...
En son Mehmet Gencalioğlu tarafından Cum Mar 26, 2010 9:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aynı gün aynı saat iki Fatma ölmüştü, Aynı anda evlere acı hüzün düşmüştü, Konuşan tatlı diller ebediyen susmuştu, Bu iki rahmetlinin mekânı Cennet olsun.
Adnan Hocanın vakti akşam yatsı arası, Gece eve gidemez çünkü yok arabası, Evde hasta durumda anası ve babası, Ben derim dostlarıma buluşma erken olsun.