"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
NEDER MEHMET AYDINLI YAYLAYIMI ÖZLERSIN OSMAN MURUT ORDADIR YOLLARINI GÖZLERSIN DOMUZ GIRIBI DEYIL HER HAL NORMAL NEZLESIN ALLAH SIFALAR VERSIN SOHBET YAPMAYA GELDIM
Dostlarımın sağlığı iyi olsun isterim, Burada yazanlara ben teşekkür ederim, Yeni yeni haberler ben burada beklerim, Canlı haber almaya bu sayfalara geldim...
Her zamanki dostlardan şükür haber geliyor, Bu site sayesinde dostlar haber alıyor, Bendeki hasretliği bütün dostlar biliyor, Dostlarımla burada sohbet yapmaya geldim..
Ordu,Elaziğ ,Samsun ses verdi buralara, Trabzon ağırlıktadır teşekkürler onlara, Hamsi yakalandı mı bugünlerde ağlara, Sizlerden sıcak haber burda almaya geldim...
NERDE KAMIL AĞABIY GÖRMEZ OLDU BIZLERI SELAMLAR OLSUN SIZE ÇOK ÖZLEDIM SIZLERI YAYLALARDA GEZER GEN HATIRLARMI BIZLERI ÖZLEDIĞIM DOSTLARLA SOHBET YAPMAYA GELDIM
ADİL SENİN SAYENDE DUYDUM KEMENÇE SESİ ÖZLEMDEN MİDİR BİLMEM KALBİMİN TİTREMESİ RADYOSU DA OLMASA YOK SİTENİN NEŞESİ DİNLEYİP BİR KAÇ TÜRKÜ EFKARLANMAYA GELDİM
KAR KABATTI GÖRMEDIM KAZANKIRAN DÜZINI ÇOK ÖZLEDIM GÖREYIM DOSTLARIMIN YUZÜNÜ HER ZAMAN HATIRLARIM BÜYÜKLERIN SÖZÜNÜ YUREKTEN OLAN DOSTLA SOHBET YAPMAYA GELDIM
DUYSAM BIR GÜZEL HABER TOPLUMA AÇAÇAĞİM YARIN NÖBETIM VARDIR BIRAZTAN KAÇAÇAĞİM SAĞ İSEM CUMAAYA YENIDEN YAZACAĞİM GÖNULDEN DOSTLARIMLA SOHBET YAPMAYA GELDIM