"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
SEVGİLİ ABİM SENİN O İŞLERLE ARAN OLMAZ AMA BİR YANLIŞ YÜZÜNDEN BİZLERİ BİR KALEMDE VARMI SİLMEK ŞAHSIM KÜP FATİHİ TANIMIYORUM AMA EN AZINDAN BİZLERE SESLEN OLMAZMI CANIM ABİM BİLİRSİN BÜYÜKLER AFEDER
SEVGİLİ PARAGAFCILAR BU AKŞAMGİ PARAGAF SONAMI ERDİ SADECE BENİM YAZMAM BİŞEYİ TEMSİL ETMEZ BENDE BİLGİSAYARI KAPATMAK ÜZEREYİM BİRİ BİŞEY SÖYLESİN DE ANLAYALIM DURUM NE
Fatihime laf etman kırman kolu kanadı
Yanlış anlaşılıyor yaptığı bu sanatı
Gençler size diyorum kurdular saltanatı
Ehtiyarlara yazacak gençleri arayurum........
İHSAN ABİM
BEN SADECE SİZLERSİZ OLMAZ
BEN HEPİNİZİ BEKLERİM SEN İZİNİ İPTAL ET
SENİ SEVİYORUZ SEN SEVMİYORSAN ONU BİLMEM
MUHAMMET ABİYİDE BEKLERİM SENİDE BEKLERİM
Evet kıymetli arkadaşlar ben kendimden misal vereyim 53 yaşındayım yazarken karşımdaki insanın bana diyeceği kelimeye cevap vermem gerektiğini bildiğim için düşünerek yazıyorum arkadaşımız yanlış kelime kullanmıştır yapmaması lazımdı hatasını anladı fakat gönül kırıldı ve ihsan abide kızdığı için yazmıyor lakin büyüklük endamdır büyüklük atalıktır bizi bir arkadaşın hatasından dolayı karanlık sayfalara bırakamazsınız yazmanızı önemle rica ediyorum saygılarımla.
Kimleride görmüşüm benum komşum Yavuz'u
Her gelen bişey yazsa doldururuz havuzu
Gençlerde hareket yok kaldırın uzvunuzu
Harbiden atışacak gençleri arayurum....