"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Feğmonostanmart 2007 de Rahmetli olan Ahmet KÖSEOĞLU' nun oğluyum bende elliye yaklaştım. sizin emsaliniz Hayri KÖSEOĞLU amcamdır. Tekirdağ da Mustafa Erken ile amcam önceden beraberdiler. Rize İli Çamlıhemşin İlçesi Seçim Müdürü olarak görev yapmaktayım. yeterlidir herhalde. Selamlar. Sizide tanıyalım.
SORU 1
SAYIN ALTUNCU BU CÜMLE SANA NEYİ HATIRLATIYOR
...AFACANUN KAVALİ YANKI BULURDİ MATUR'DA. AH TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR SANA İSYANIM VAR. AL SAZINI VER KEMENÇEM.İ...(Arkası var ama demem oni)
hayri köse can dostum ve "arayıcı" arkadaşımdır. senin ki yeterl de. bende yukari şurdan veya şurun yükseklerinden... Öğretmen ferşat şahin'in küçük kardeşiyim.Kırıkhanda ıkamet ederken kırkından sonra Çerkezköye nal toplamaya gittim aslında bana enayi deyebilirsiniz. ki öyledir.
başı arşa değen yüce dağların eteklerinde ki ıssız yaylalar bütün saflıkları ile konuklarını beklerken ben gurbetin çarklarında lime lime oluyorum. elbette ki isyanım var