gönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 06, 2006 9:41 pm
Niye bu insanlar herseyi yanlis anlar, herseyi istedikleri gibi yorumlar, sitenin acilis amaci tanismak kaynasmak, yabanci isimlerle uye olmak kimin kim oldugunu ogrenmek icin daaa tanisma sayfasina giderek kendi adina baslik acmissa acaba omudur diye butun basliklari tek tek okumaktansa iki aydir her yerde yazdim artik uyelikler yavas yavas isim ve soy isim olarak degistirilecek, yeni uye olan arkadaslarin sadece isim ve soy isim olarak uyelik onayi variyoruz, diger uyelerimizin yavas yavas herkesin isim ve soy isim olarak degistirmeye basladim, kasitli yada kisisel bir uygulama degil bunu herkese yapiyoruz, burda kimseyi saygisizlikla suclamadik, yanlis anlamayin herseyi yahuuuuuu, herkese tek tek haber veremem uyeliginizi degistiriyorum diye kac yere asmisim degisklik yapilan isimleri daha ne yapabiliriz soylermisiniz, hasta hasta ugrasdirmayin beni lutfen........Niye kiriliyorusunuz calismalarimiz herseyin daha guzel olmasi icindir sitemiz icindir kendimiz icin degildir, emegede biraz saygi duyalim lutfen..........