"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Eski saate göre vakit daha çok erken,
Gelin yazın buraya elde fırsat var iken,
İnşallah dostlarıma zarar vermez o diken,
Duam dostlar iledir Allah zeval vermesun...
amin muzaffer amcacığım gerçekten gurbet kahrı çok zordur.Bunu sizin kadar olmasada.İnanın bizlerde yaşıyoruz.Kendinizi üzmeyin biz her zaman yanınızdayız.Temelli olmasada lütfen misafirimiz olarak buyurun gelin hem babamda çok davet ediyo sizi
Çiğdem kızım Baban,sen ,sinem ve furkan dört kişi aynı evden sitedesiniz ama en aktif olanı sen çıkmışın eline sağlik güzel bir evden bir kişi aktif oldumu iyi diyoruz keşke her ev öyle olsa ama onlarıda yavaş,yavaş alıştırman lazım,onlarlada muhabbet yapalım iyi olur...
Bizi ateşleyecek yazılar yazılmıyor,
Her hafta bu zamanlar yazık kimse kalmıyor,
Kalanlar da burada hiç yerini almıyor,
Allahım yazanlara sıkıntılar vermesun....
Çok teşekkür ederim Çİğdem kızım ben sana,
Çok memnun oldu amcan selam söyle babana,
Çok gelmek istiyorum inan ki Kırıkhana,
Alahım kimseyine hasretlikler vermesun...
Tabiki irfan amca Sinem ve Furkan derslerinden dolayı pek bilgisayara takılmıyo.Babam da işi yorucu olduğundan pek takılamıyo.Sitede de olduğu gibi evde de en aktif olan kişi benim.Ama sizin için bir sonraki haftaya inşallah babamıda paragasta görüceksiniz..Aslında babamda çok seviyo.Bana diyoki;bu hafta paragası bana unutturma sonrada paragas saati gelince yorgunum diyo ve kendisini dinlenmeye çekiyo.
Doğrusunu söylersek bu hafta kolay geçti,
Yine benim dostlarım kolay olanı seçti,
İstemeyerek tabi Muzaffer de vazgeçti,
Haftaya böyle durum büyük Allah vermesun...
Elbette vakit geçti bize de geldi uyku,
Haftaya yine başlar birilerinden sorgu,
Kendisine güvenen yaşamaz elbet korku,
Paragafa inşallah Allah zorluk vermesun…