"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hele bak dostlarıma nasılda yazıyorlar, Şu kötü kaderime mezarı kazıyorlar, Benden çok gelmeyene inanın kızıyorlar, Azından ve çoğundan daimdir buluşmamız.
Ya bırak e Saatçı o çati o çat bati Bu akşam yazılanın olsun iki üç katı Muzaffer zor topladı habukadar irğati Bilmem gerçekleşir mi özlenen buluşmamız
HOŞ GELDİ SEFA GELDİ DAYIMIN SÜT KARDEŞİ SÜT DAYILAR İÇİNDE ONUN BULUNMAZ EŞİ BEN YILDIZI SİZ DE AY O DA OLSUN GÜNEŞİ BU SİTEDE BİTMESİN HER CUMA BULUŞMAMIZ...
Baktım paragaf hızlı, oniki sayfa doldu, Bu akşam yazanların, sayıları çok boldu, ALTUNCU' nun dileği, tahminim kabul oldu, Bundan sonra inşallah, tam olur buluşmamız !!..
Kadim dostumu gördüm sanki rüyada gibi Bir göründü kayboldu sanki firarda gibi Pek değişen birşey yok aynı kararda gibi Sorarım hatırını olursa buluşmamız
Ben da katıldum bu gün irğatı çağırmağa Allah ini sevenler deyup da bağırmağa Yazun uğramış idum bir ara Hanirmağa Sultanmurat ta olsun bir gün da buluşmamız.
Maşallah Meltem sana ne güzel yazıyorsun, Seni seven dostların gönlünü alıyorsun, Bayan dostlar gelmedi sanırım kızıyorsun, Sizin gayretinizle bitmesin buluşmamız.
Bu gece bir çok dostu görmüşüz birarada Kendimi hissetmişim sanki dersin koroda Uzaklara selamlar hayat nasıl orada Herhafta böyle şenlik olsun bu buluşmamız...