"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
MEHMET YANINDA MIDIR O MUHTEREM KAYNATAN
ORADA OLANLARA SELAM SÖYLE SIRADAN
BABANIN NİYETİ NE,GELECEK Mİ BURSADAN
ESKİ BERABERLİKLER ŞİMDİ HEP YALAN OLDU
İki kişi olunca ara verdik azacık, Bekleyelim dostları Adnan Ayaz birazcık, İhsan Şahin oyunda oynamıştır sağacık, İnternet bu arada ne yazık engel oldu..
İnternet sitemize oyun oynadı biraz, Bazı dostlar bu işi bahane etmiştir az, İhsan Şahin-Saatçı bunlara diyorum yaz, Cordanoğlu geç vakit bize arkadaş oldu...
Hoş geldi Cordanoğlu nerde idi acaba, Hoş bu dostu hiç kimse çekmeyecek hesaba, Yazmayanlar olamaz ne köyda ne kasaba, Bizim bu buluşmalar dillere destan oldu....
BİR GÜN DAHA GEÇİRDİK ZAMAN CENDERESİNDE
HOŞÇA KALIN DİYORUM CUMANIN ERTESİNDE
ÇOK DAHA ROL ALIRIZ PARAGAF PERDESİNDE
GELECEĞE YÖNELİK GÜZEL ANTREMAN OLDU
İşler iyi giderken önümüze düştü taş, Paragafta dostlarım önemli değildir yaş, Ayaklar bir şey olur ağırmasın canlar baş, Bu arada dostlarım ne yazık molis oldu....
Benda girsem araya katılsam muhabbete
Turan hocaya selam vuralım mı sohbete
Başka yazan olur mu bakalım akıbete
Saata bakarsanız epey ileri oldi.......
Ben bekçiyim burada açtım kapatacağım, Burada herşey güzel sonrası yatacağım, Belki de dostlarımın formuna bakacağım, Bilir mısın Coşkunum Kasımın biri oldu ....
Bizde bu aşk var iken nice kasım bir olur
Özüne hasret kalan burdan bir nefes solur
Bilirim ki gelmeyen inanın ki kahrolur
Bu gece çok şükür ki epeyce yazan oldi....
Evet doğrusun Coşkun katılımcılar boldu, Yazılan yazılarla oniki sayfa doldu, Bir zamanlar bu site dostlara geniş yoldu, Belliki o zamanlar şimdi aranır oldu....
Herkeste bir düşünce eskiyi özler durur
Köyün ilgisizliği inanın beni vurur
Çok yazanı görünce kalbim hızlıca vurur
Eskiden yazanlara acap şimdi ne oldi....