"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sitede olanları zaman zaman konuştuk, Kayıp olan dostlara kimi zaman kavuştuk, Biz her zaman burada dostluklara yapıştuk, Sanaldaki dostluğu çok tatlı buluyorum...
YÖNETİM SORGULASIN TEK TEK ÜYELERİNİ
İLGİSİZ OLANLARIN BOŞ BRAKSIN YERLERİNİ
KENDİNİ BEĞENENİN DÜRSÜN DEFTERLERİNİ
NE YAZIK YÖNETİMİ İSTEKSİZ BULUYORUM
Bu konuyu burada doğru değil konuşmak, Bu dostlara isterim bu sitede kavuşmak, Bir de istiyorum ki her konuda anlaşmak, Bu konuda Adnanı ben haklı buluyorum...
SANALDAKİ DOSTLUKLAR SU ÜSTÜNDE YAZIDIR
GERÇEK OLAN DOSTLUKLAR YAŞANILAN MAZİDİR
GÖRÜYORSUN ÇOĞUSU BURADAN ARAZİDİR
O ZATLARI GEÇMİŞİN İÇİNDE BULUYORUM
Oturup konuşalım sitenin hallerini, O dostlar konuşmuyor yutmuşlar dillerini, Onların bağlamışlar herhalde gözlerini, Onun için siteyi çok garip buluyorum...
Müsaade alarak aranızdan ayrılmak istiyorum...!!!
Şuan paragas'da aktif olan herkese iyi geceler diliyorum....!!!
Güzel yarınlarda görüşmek ve hasbıhal olmak dileğiyle...ALLAH' a emanet olasınız......!!!!!!!
Gecenin bu vaktinde burada yazıyoruz, Sanki dersin şu anda yüz yüze bakıyoruz, Memnun olmuş durumda inşallah yatıyoruz, İşte bu güzel ani çok tatlı buluyorum...
Site kurulduğunda herkeste heves vardı, Sonradan ne yazıkki ihmal dostları sardı, Sanıyorum o heves yok olunca karardı, Sizleri bilmem ama ben normal buluyorum...
Sabıra davet etmek Altuncunun hedefi, Halefin karşısında oturuyor selefi, Gelin dostlar bu defa sitede olsun terfi, Bazı istekleri ben çok haklı buluyorum...