"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
çerkezköydeki yufka yürekli aslan bakışlı genç ve dinamik insan.hoş geldin safalar getirdin.sensiz burann pek tatı çıkmıyor bilesin,yoksa dergaha yüz sürmeyenler oldugu için mi geç katılıyorsun baki selamlar dualarını bekliyorum
Ahada çıktı geldi Çerkezköyün ağası, Ne yazık bitmeyecek bu ağanın dafrası, Gel kuralım burada hoş görülük sofrası, Acaba bu ağada hiç sabır olacak mı ?
GEÇEN HAFTA DUVARA SÖYLEDUM DA SÖYLEDUM
MERMER İDİ MÜBAREK BEN DEDUM BEN DİNLEDUM
ATTUM ONA FIRÇAYI LEKEYİ TEMİZLEDUM
PİŞMAN OLUP ACABA "MÜTMEİN" OLACAK MI
bu arada saat 23 oldu misafirlikten ancak bu kadar yazmama müsade edildiği için çıkmak zorundayım,ancak sabah işe gittiğimde ilk işim kaldıgım yerden yazılanları zevkle okumak olacak.bu vesile ile iskenderundan hepinize en içten en sammi selam ve sevgilerimi olluyor rekorları kırmanızı ümit ediyoru.hepiniz allaha emanet olun
Kendini meydanlarda Şeyh ilan edeceksin, Sonrada o meydanda naneyi yiyeceksin, Kulağını çekene hakaret edeceksin, Sevgili dostlar bilmem uslanma olacak mı ?
TANIYAN TANIR BENİ İSMİM DEĞİLDİR REŞİT
HER TÜRLÜ YAZAYİRUM YAZDUĞUM ÇEŞİT ÇEŞİT
KİMLER CEVAP VERECEK SENDE İHSAN SEN İŞİT
HİÇ DEĞİLSE BU GECE ATIŞMA OLACAK MI
DOSTLUKLAR BAKİ KALIR SAĞLAM İSE TEMELDE
ALLAHA DUACIYIM YAPTIĞIM HER AMELDE
HERKES DEĞERİ KADAR YER ALIR GÖNÜLLERDE
SEVİLENLER SEVGİNİN SAHİBİ OLACAK MI