"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Zaman geçip gitmekte herkese göre farklı, Kimine göre mutlu kimine ağlamaklı, O paha biçilmeyen hani insanın aklı, Bir ömür tükeniyor zamandan yavaş yavaş.
Yaşamayı bilirsen zaman en iyi ilaç, Şunu iyi bilelim insan sevgiye muhtaç, Sağlık, huzur olmasa kendini hisseder aç, Bütün bunlar olmasa tükenir yavaş yavaş.
Yıllarımın geçtiği sehirdeyim yorgunum, Başkalarına değil ben kendime dargınım, Dostuz deyip unutan insanlara kırgınım, Bu olumsuz duruma alıştım yavaş yavaş.
Yorgunluk bir gün geçer dostum sen sabır eyle, Kendine dargın olma teselliyi bul köyle, Seni aramayanlar haberlimidir söyle, Her şeye alışalım seninle yavaş yavaş.
Hastaneden ayrılıp yeni geldim meydana, Yoruldum yorgun düştüm Ünal çay verdi bana, Allahım yardım etsin canı darda olana, Yılların gölgesinde yaşlandık yavaş yavaş.
Yaşlılık ne kelime daha yaşın ellide, Baban hasta bilirim peki nasıl valide, Hastalık veren Allah sabır yok ahalide, Hazırlıklı olalım her şeye yavaş yavaş.
Sakın emekli olma bakmazlar tarafına, Sadece sabunluklar gelir girer safına, Yanlış ise ifadem sığınayım affına, Sevgiler tükeniyor gönülde yavaş yavaş.