"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Aradım cevap yoktu bari böyle yazayım, Durumunu bilmem ki sana nasıl kızayım, Acayip uykum vardır bir kenara sızayım, Bilgi vermek istedim aklın bende kalmasın.
Arayanlar çok oldu camiden çıkamadım, Kur’an okunuyordu açıp da bakamadım, Herkes pür dikkat oldu mesaj da atamadım, Bekliyorum rıhtımda hiç gelmeyen kalmasın.
Bu günlerde sıkıntı ocağıma oturdu, Nefsimi sorarsanız o da ayrı kuturdu, Yazılan yazılarsa birazını götürdü, Fazla sayfa doldurun hiç sıkıntım kalmasın.
Sabır çok iyi ilaç satılmaz para ile, Ararız birbirini cepte numara ile, Torunlarım yanımda oynarler sıra ile, İsteklerini söyle sonra hakkım kalmasın.
Herkeste meşkuliyet paragaf unutulmuş, Ben de yazamıyorum parmaklarım tutulmuş, Benim gönül dostlarım boşuna okutulmuş, Bari ben hep yazayım sayfalar boş kalmasın.
Biz bugünü bekleriz plan yapılır arkadan, İşin var mı sormazlar yarı ciddi şakadan, Anlamak istemezler ilgiden alakadan, Sohbete gelecekler istersin geç kalmasın.
Ciddi olan şakalar elbette şaka olmaz, O zaman da o şaka hedefini hiç bulmaz, Şakacının yüzü de ömür boyu hiç solmaz, Şaka yapan da öldü deme izi kalmasın.