"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Moraller bozuk ama bişeyler söyleyelim, Söylenilen şeyleri burada dinleyelim, Eğer eksikler varsa onları görmeyelim, Buradaki gayemiz elbetteki buluşmak.
Niçin moralin bozuk ne oldu dostum sana Belki deva olurum derdini anlat bana Bir zaman deyudiler derduni de Hasan a Haftada bir gayemiz bu sayfada buluşmak
Kulaklarımda çınlar yayla çobanı sesi. Komarluk, Çuhuryurdi, Kemer, Çelep deresi. Sabahları telaşlı, geç kalmaz bir tanesi. Hepsi hatıra oldu, ne günlerdi o günler.
Şükür bir derdim yoktur severdim halamızı, Oradan gelen haber bozmuştur havamızı, Yaratan mutlu kılsın her zaman yuvamızı, Ve gelen dostlar ile güzel güzel atışmak.
Necip bir yerden söyler anlatur o günleri Bu gariban Muhammet her hal yıkar yünleri Her zaman düşünürüm yarunları dünleri Buluşmaktur der bir da söyler olsun konuşmak
Ankaradan istedik biz sabır edemedik, Yazacağı dörtlüğü oturup beklemedik, Kusura bakma Necip nasihat dinlemedik, Her zaman hedefimiz bu sayfada buluşmak.