"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şükürler olsun ben çok iyiyim. İnşallah sizler de iyisiniz.Buradan haberleşmek ne hoş oluyor. Şu anda; Gölcük, Rize, Ordu, Trabzon, Ankara, Elaziğ Ses vermiştir.Trabzondan 2 gönül dostu ses verince ilk sırayı almıştır.
Çok kişiyi çağırdım hiçbirisi gelmedi, Anlaşılan mesajım o dostlara gitmedi, Altuncu’nun çilesi anlaşılan bitmedi, Gelin bu paragafa özlemişim sizleri.
Baktım gene şenlendi eski sohbet yerimiz Böylece görüşecek burada her birimiz Yazalım birbirine olursa haberimiz İnşallah gelecekte güzel günler görürüz.
Epey aradan sonra selam verip alanlar Afiyette olsunlar ölmeyip sağ kalanlar Sardı dört yanımızı sanallar ve yalanlar Son nefesi vermeden daha neler görürüz...
Çok bekledim gelmedin vereyim dedim ayak, Aynı zamanda yazdın yaptın bizlere kıyak, İstersen bu sayfada idare lambası yak, Bütün dostlar bu gece bekliyorum sizleri.