"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saatçı izin varsa sen de otur masaya, Kazandığın geliri doldur hemen kasaya, Dertlerini anlat sen git altmışbir Musaya, Dörtlü sacayak olup her şeyi paylaşalım.
"hakim bey"i bilirsin, yazarım istidayı köprü falan yok burda, kime diyorsun dayı Nisan "bir"e az kaldı, yapma bana şakayı dost bağında ne varsa, alda gel paylaşalım
Dört bağ dediğin ne ki benim tek bağım vardır, Otuzluk motor ile şükür genç çağım vardır, Yayla yükleri geldi kırk kavran yağım vardır, Gençliğim bende kalsın yağları paylaşalım.
Anlamaz olurmuyum biraz naz yapıyorum, Yaşım gereği dostum hemen nem kapıyorum, Düz yoldan gider iken yan yola sapıyorum, Hakim Bey dilekçeni burada paylaşalım.
Heyecan edip dostum çift dörtlük gönderirsin, Karşıdaki dostuna ne sıkıntı verirsin, Maşallah bu konuyu fazlaca becerirsin, Neşeyi, sıkıntıyı beraber paylaşalım.
şurlilar gelmiyorsa, bulalım fotinosli zenoyu da katalım, katığı osun sosli bir de hakem tutalım, yukarı mimilosli Kalk gidelim kadim dost faceyi paylaşalım